Itt az első kép Alec Baldwin-ék 7. gyermekéről - Fotó

Néhány hónapja váratlan hírrel lepte meg a világot Hilaria Baldwin: érkezik a hetedik gyermekük. Most egy képet is mutatott róla.

Március végén a 64 éves Alec Baldwin, és 38 éves felesége, Hilaria mindenkit meglepett a hírrel, hogy újabb babát várnak. Egy váratlan és megható, hat gyermekükkel közös videóval hozták nyilvánosságra a boldogságukat. "Idén ősszel újabb Baldwinito jön. Biztosak voltunk benne, hogy a családunk teljes, de a Holdon érezzük magunkat ettől a meglepetéstől" - írta Hilaria. Most ismét a címlapokra került a népszerű família: megérkezett az első kép az új családtagról.

via GIPHY

A másfél hónappal ezelőtti videóban a 8 éves Carmen, a 6 éves Rafael, az 5 éves Leonardo és a 3 éves Romeo Baldwin-csemeték először arról beszélnek, mit kívánnak a kis testvérüknek, így bölcs tanácsokat adnak már most neki. "Mindig is szórakoztató volt és sokat jelentett számomra, hogy megtudjam a babám nemét, de ahogy fejlődöm és tanulok, ezúttal egy kicsit másképp szeretném csinálni" - magyarázza a videó alatt Hilaria.

Most pedig egy friss képpel ismét a címlapokra lőtte a Baldwin-családot - íme az első kép a hetedik gyerkőcről!

Kiderült már a baba neme is - íme az első fotó a 7. Baldwin-bébiről
  • Baldwin baba bejelentés
  • Baldwinék bejelentése
  • Baldwin gyerek
  • Baldwin család

Címlapfotó: Instagram/hilariabaldwin

24 óra