Félbeszakadt az esküvő, rendőrség a helyszínen - Nem akárki tört be Britney Spears-ék lagzijába - Fotók

Titokban akarták tartani, de kiszivárgott az időpont: nem várt vendég zavarta meg Britney Spears-ék esküvőjét. Állítólag meg akarta akadályozni a nászt.

 

A TWN.hu csütörtökön írta meg: a 40 éves Britney Spears és vőlegénye, a 28 éves Sam Asghari egy meghitt ceremónián fogadnak örök hűséget egymásnak aznap este. Az énekesnő hónapok óta készült a nagy eseményre, ugyanakkor a rajongóinak azt mondta, nem árulja el, hol és mikor kelnek egybe vőlegényével, azt csak az esemény után jelentik majd be. A tervének a TMZ híre tett keresztbe, hiszen kiderítették a világraszóló mennyegző részleteit. Britney se az apját, se az anyját, se a húgát ne hívta meg, és azt a férfit sem, aki váartalnul betört az eseményre.

Sajtóhírek szerint meg akarta akadályozni a nászt!

via GIPHY

Félbeszakadt Britney Spears-ék esküvője - közölte ma hajnalban a Profimedia. Az ügynökség jelentése szerint ugyanis egy férfi jelent meg az énekesnő ottjonánál, ahol az eseményt tartották, és élő videóban közvetítette, hogy jut be. A felvételen jól látszott: a biztonsági emberekhez lépve azt állította, Britney hívta meg őt. Majd hozzátette: ő az első és egyetlen felesége és meg akarja akadályozni az eseményt, mielőtt tettlegességig fajulna a dolog. A férfi telefonja ekkor lefagyott, de a helyszínen dolgozó paparazzik megörökítették az eseményeket. A rendőrség is hamar megérkezett, mint ahogyan az első képek is...

Elfogták: ez a férfi tört be az esküvőre - Britney jól ismeri!
  • Britney Spears esküvője
  • Britney Spears esküvője
  • Britney Spears esküvője
  • Britney Spears esküvője
  • Britney Spears esküvője

Címlapfotó: Profimedia/RedDot

24 óra