Család kitiltva: 100 vendéggel tartja titkos esküvőjét Britney Spears - Fotók

Csak a szeretteivel akarja körülvenni magát élete legszebb napján Britney Spears - de ez nem feltétlenül a családját jelenti.

Állítólag ez az a nap: a 40 éves Britney Spears és vőlegénye, a 28 éves Sam Asghari egy meghitt ceremónián fogadnak örök hűséget egymásnak. A TMZ híre szerin a kicsi Britney Spears esetében körülbelül 100 főt jelent. A meghívottak között azonban nincsenek ott az énekesnő legközelebbi hozzátartozói: apja, Jamie Spears, édesanyja, Lynne és húga, Jamie sem

Csak a bátyja, a 45 éves Bryan kapott állítólag meghívót és ő kísérheti majd az oltárhoz Britneyt.

Emlékezetes: tavaly novemberben a bíróság megszüntette az énekesnő gyámságát, amit 13 éve az apja, Jamie gyakorolt felette. Amióta szabad ember, az apjával gyakorlatilag meg is szűnt a kapcsolata. Édesanyja bűne, hogy Britney szerint nem állt mellette, húgűval pedig az Instagramon is gyakran nyíltan csatároztak. Januárban pedig az énekesnő nyilvánosan adta ki az útját: "Nem érdekel többé. Mondj, amit akarsz, mert most már ismerem az igazi szívedet..."

A jelek szerint ezek a dolgok már egy kicsit sem nyomasztják a menyasszonyt. Alig egy napja pezsgővel a kezében, szerelmével egy limuzinban posztolt. Körmei frissen voltak készítve, mintha már a nagy napra várnának.

Fotó: Instagram/britneyspears

Britney és Sam 2016 óta alkotnak egy párt, tavaly szeptemberben a férfi el is jegyezte a sztárt. Ő volt az, aki évek óta kitartott mellette. Eddig főként csak rosszban. De talán mostantól már jóban is...

Címlapfotó: Instagram/britneyspear

24 óra