Kínos fotó: havonta 1 centit nő Chrissy Teigen szemöldöke, amióta a hajából ültettek be neki

Alig fél éve írtuk meg: John Legend felesége szemöldökbeültetésre adta a fejét. Mára az is kiderült, alaposan megszívta. 

Chrissy Teigen sosem csinált titkot abból, hogy bizony, ő cseppet sincs ellenére a plasztikai műtéteknek. Az arcával is többször keresett már fel orvost, de volt zsírleszíváson, megnagyobbíttatta a melleit, majd kisebbeket csináltatott magának. A 36 éves modellnek már bőséggel van tapasztalata, ami a szépítészeti beavatkozásokat illeti. Fél éve mégis meglepte a világot. Akkor ismét egy orvosnál járt és büszkén mutatta meg az eredményt.

A hajából ültették be a korábban eltávolított szemöldökét! Nos: nem volt jó ötlet!

via GIPHY

"Átok és áldás" - most már így fogalmazott az új szemöldöke kapcsán Chrissy Teigen, ugyanis nem mindennapi dolog derült ki így, fél évvel a beavatkozás után. Az már korábban kiderült, hogy a modell kezelőorvosa, Dr. Jason Champagne a beavatkozás során Chrissy tarkójáról ültetett át hajgyökereket a szeme feletti területre. És azóta az is bebizonyosodott, a hajszálak merőben gyorsabban és véget nem érően nőnek mint a szemöldök szőrszálak, így az anyukának fodrászhoz kell járnia a szemöldökével.

Havonta 1 centit nő a szemöldöke, ennek ellenére is újra megcsináltatná! 

Sokkoló kép: hajként nő Chrissy teigen szemöldöke a beültetés óta!
  • Chrissy Teigen új szemöldöke
  • Chrissy új szemöldöke
  • Chrissy Teigen szemöldöke régen
  • Chrissy új szemöldöke

Címlapfotó: Instagram/chrissyteigen

24 óra