Rúzsa Magdi a gyermekeivel - ilyen nagy már Lujza, Keve és Zalán - Fotó

Négy hónapja születtek meg a gyermekei, most egy közös kép hozza lázba a rajongókat. Rúzsa Magdi a hármasikreivel posztolt képet.

Február elején felrobbantak az énekesnő közösségi oldalai Rúzsa Magdi váratlanul jelentette be az örömhírt, amit már túlzás nélkül az egész ország várt. "Örömmel értesítek mindenkit, hogy tegnap reggel megszülettek a kisbabáink. Most még nehéz szavakba önteni az érzéseinket. Boldogság van" - írta a az énekesnő az oldalán közzétett képéhez.

Szinte napra pontosan három hónapja aztán Magdi és gyermekei haza is mehettek a kórházból, az énekesnő nem mindennapi sorokkal búcsúzott az intézménytől. "Hazaértünk! A nagy család. Elmondhatatlan érzések kavarognak bennünk. A hála, amit a Honvédkórház szülészete, terhespatológiája és koraszülött osztálya iránt érzek, az szavakkal kifejezhetetlen" - kezdte a megható bejegyzését.

Azóta csak úgy repülnek a napok és hetek, most pedig egy nem mindennapi kép került elő a háromgyerekes sztáranyukáról!

Íme Rúzsa Magdi, Keve, Zalán és Lujzi - hozzátesszük, a sorrendet senki nem veheti készpénznek, ami a piciket illeti. Magdi a bejegyzésében leírta, szereti, ha a gyermekei jól érzik magukat a bőrükben. 

Címlapfotó: Instagram/ruzsamagdolna

24 óra