Ezzel a képpel jelentette be a TV2 sztárja: 5 év után szakítottak a párjával

Évek óta éltek boldog kapcsolatban, családot is terveztek: Singh Viki és Csepregi Tamás szerda reggel egy közös közleményben hozta nyilvánosságra, szakítottak.

"5 csodálatos év után, Tomival végül úgy döntöttünk, hogy külön folytatjuk tovább az életünket! Szeretetben, békében váltunk el, és megmaradunk egymás életében, barátként, családtagként! Összeköt minket két közös kutyagyerek, és 2 vállalkozás is amit együtt álmodtunk meg , hoztunk létre, és együtt is tervezünk folytatni!

Kérünk mindenkit, hogy döntésünket tartsa tiszteletben, ezzel kapcsolatban egyikünk sem kíván nyilatkozni!

Szeretjük, tiszteljük egymást, és ez soha nem fog változni, döntésünk megfontolt volt, nem hirtelen haragból vagy bármilyen hirtelen okból döntöttünk így, ezért kérlek titeket ne kezdjetek el kombinálni, hiszen se dráma se ajtócsapkodás, sem harmadik fél nem volt!

Ezentúl is láthattok majd minket együtt , így ha készül a jövőben közös fotó/ videó rólunk, akkor se hívjon senki azzal, hogy “Na? Újra összejöttetek?” és főleg ne írja majd meg senki sehol! Pontosan azért írom ki ezt a közleményt, hogy megelőzzem a felesleges mellébeszélést, találgatást és természetesen a bulvár híreszteléseket!

Egész egyszerűen nem lenne méltó hozzánk! A mi kapcsolatunk sokkal több annál mint hogy ezt lássuk félreértelmezhető szalagcímeken!

Köszönjük a megértést! 🙏🏽❤️
Szeretettel: Viki és Tomi"

- olvasható a közösségi oldalon.

Címlapfotó: Instagram/singhvikiofficial

24 óra