Hihetetlen örömhírt közöltek Alec Baldwin-ék - Másfél év alatt harmadszor... - Fotók

Egy hónapja nem posztolt a közösségi oldalán, H Hilaria Baldwin most váratlan hírrel törte eg a csendet: érkezik a hetedik gyermekük.

2021. márciusában a Baldwin-család döbbenetes hírt közölt a közösségi oldalán: megszületett a hatodik gyermekük. Persze, előfordult már máskor is, hogy egy sztárpár a baba érkezéséig el tudta titkolni a várandósságát, Hilaria esetében ez azonban így is képtelen hírnek tűnt. Előző, ötödik gyermekük, Eduardo ugyanis 2020 szeptemberében, azaz 5 hónappal korábban jött csak a világra. Persze, hamar kiderült, hogy a kislányt nem Hilaria, hanem egy béranya hozhatta világra.

De a jelek szerint a család azóta sem lassít - Hilaria újra terhes!

via GIPHY

A 38 éves Hilaria Baldwin hetek óta nem osztott meg semmit a közösségi oldalán, a friss posztja méretes siker lett. Kedden osztotta meg: hetedik gyermekét várja férjével, a 63 éves Alec Baldwin-nel. A sztáranyuka egy nem mindennapi videóval tudatta az örömhírt, hiszen kamerákkal rögzítették, hogyan reagálnak gyermekeik az újabb baba érkezésére.

"Az elmúlt évek sok hullámvölgye után izgalmas csúcspont és egy nagy meglepetés: ősszel újabb Baldwinito érkezik" - írja Hilaria.

Hihetetlen videó - így reagáltak a Baldwin-gyerekek, amikor kiderült, testvérük lesz!
  • Baldwin gyerek
  • Baldwin gyerek
  • Baldwin baba bejelentés
  • Baldwin család

Címlapfotó: Instagram/hilariabaldwin

24 óra