Eva Longoria volt otthonát egy rapper veszi meg - a gardrób miatt a nők álma - Fotók

Három és fél éve már, hogy világra hozta az első gyermekét, Eva Longoria egykori otthona most új gazdára lelt. A nők meg azóta se értik, hogy lehet ezt a házat eladni!? 

Az elmúlt években a leginkább előbb kismamaként, majd már anyukaként kerül a címlapokra a Született feleségek Gabija, Eva Longoria igyekezett is kiszolgálni a rajongóit, rendszeresen beszámolt magánélete minden lényeges mozzanatáról. Tucatszám posztolt a akismama fotókat, amióta pedig megérkezett Santiago, őt is büszkén mutatja meg a világnak. Rajongók százezrei csatlakoztak hozzá a közösségi oldalán, már csak azért is, mert a kisfia a kiköpött mása.

Most mégsem ezért került címlapokra: volt otthona elkelt. A nők meg újra erről beszélnek a neten - álomotthon minden nő számára!

via GIPHY

A nőknek hála újra Eva Longoria a nap sztárja. Pedig a legtöbben értetlenkednek, hoogy akinek ilyen otthona van, az vajon miért válik meg tőle. Tény: a színésznő gardróbja, konyhája és fürdője is különlegesre sikerült, és önmagában már bármelyik elég indok lenne ahhoz, hogy egy nő azt mondja, soha nem válik meg attől a háztól. Eva mégis megtette, ráadásul most a nők álma egy szókimondó rapper otthona lesz, aki 1,3 milliárd forintnyi dollárt tett le az asztalra érte. 

De őszintén: ezeket a képeket látva el tudtok képzelni egy kockásinges, bakancsos rappert ebben a környezetben?

Kisfia a klónja - ez a ház meg tényleg egy álom! A nők álma!
  • Eva Longoria és Santi
  • Eva Longoria egykori háza
  • Eva Longoria egykori háza
  • Eva Longoria egykori háza
  • Eva Longoria egykori háza
  • Eva Longoria egykori háza

Címlapkép: Profimedia/RedDot-Instagram/evalongoria

24 óra