Cuki fotó: így értek haza Rúzsa Magdiék a három babájukkal a kórházból!

Közel három héttel azután, hogy megszülettek a hármasikreik, Rúzsa Magdi és kibővült családja végre elhagyhatta a kórházat. Kép is érkezett.

Február elején felrobbantak az énekesnő közösségi oldalai Rúzsa Magdi váratlanul jelentette be az örömhírt, amit már túlzás nélkül az egész ország várt.

"Örömmel értesítek mindenkit, hogy tegnap reggel megszülettek a kisbabáink. Most még nehéz szavakba önteni az érzéseinket. Boldogság van."

- írta a az énekesnő az oldalán közzétett képéhez.

Egy korábbi bejegyzésében már azt is elárulta, milyen neveket választottak a férjével a piciknek. "„Olyan jó leírni és kimondani. A családom. Lujza, Keve és Zalán. Nekünk már a legszebb nevek amíg csak lélegzünk” – írta Magdi.

Most újabb örömhír és fotó érkezett: Magdiék hazamehettek!

Az énekesnő a közösségi oldalán nem mindennapi sorokkal búcsúzott a kórháztól. "Hazaértünk! A nagy család. Elmondhatatlan érzések kavarognak bennünk. A hála, amit a Honvédkórház szülészete, terhespatológiája és koraszülött osztálya iránt érzek, az szavakkal kifejezhetetlen. Amíg élek a szívemben hordozok mindenkit, azt a majdnem 30-40 embert, aki azon dolgozott, hogy a babáink épségben érkezzenek a világra és egészségesen , életre felkészülten jöhessenek velünk haza." - kezdi bejegyzésében Magdi, amelyben név szerint is köszönetet mond a dolgozóknak és szuperlatívuszokban beszélt arról, ahogyan az elmúlt hetekben bántak velük.

"Mi jól vagyunk, bekuckóztunk. Boldogok vagyunk 62 nap után újra otthon, de már három csodával gazdagabban. Köszönöm édes Istenem, hogy a tenyereden hordozol bennünket!"

- zárja a bejegyzését Rúzsa Magdi.

Címlapfotó: Instagram/ruzsamagdolna

24 óra