68 éves lett Peggy Bundy! Fel sem ismered már a Rém rendes család szereplőit! - Fotók

Az Egy Rém rendes család 1987-től tíz éven át futott hatalmas sikerrel a tengerentúlon - majd az egész világot meghódította. A főszereplők alaposan megváltoztak az elmúlt évtizedekben - Peggy pedig ünnepel.

Évtizedek óta hatalmas siker, nem csoda, hogy a Rém rendes család-ot a mai napig megtalálhatjuk a tévécsatornák és streamszolgáltatók kínálatában. A sorozat főszereplője Al Bundy, egy szerencsétlen papucsférj, egy korábban sikeres középiskolai amerikaifutball-játékos, aki azóta egy női cipő üzletben eladóként dolgozik. Felesége, Peggy, a vörös hajú, harsány, extravagánsan öltözködő, képzetlen háziasszony; valamint két gyermekük: Kelly, a vonzó, de buta és könnyűvérű lány, és Bud, a stréber, népszerűtlen és a lányok idegeire menő fiú. 

via GIPHY

Lassan 35 év telt el a sorozat indulása óta, az utlsó évadot 1997-ben láthatták a tévénézők. Persze, azóta is folyamatosan ismétlik, de az utolsó epizód óta is elrepült már negyed század, a szereplőket az idő pedig alaposan megváltoztatta. Néhány hónapja ráadásul a sorozat rajongói egy emberként kaptak a szívükhöz: Bundy-ék gyönyörű lánya, Kelly ugyanis bejelentette, gyógyíthatatlan beteg. Azóta már az 50. születésnapján is túl van, igaz, friss képei sokkolták a rajongóit, volt hogy kerekesszékben fotózták le.

De ma nem őt, hanem a család szívét és motorját ünnepli a világ: Peggy Bundy 68 éves lett! Azaz az őt alakító Katey Sagal!

Felismered még őket? Íme a világ kedvencei ma!
  • Rém rendes család
  • Christina Applegate
  • Katey Sagal
  • Katey Sagal
  • David Faustino
  • Ed O'Neill

Címlapfotó: Profimedia/RedDot

24 óra