"Itt volt az ideje a változtatásnak" - Zendaya levágatta a haját - FOTÓK

Ahol megjelenik, róla szólnak a hírek: Zendaya gyereksztárból lett stílusikon, aki legutóbb a pókháló ruhájával, most a frizurájával teremt trendet. 

Magyarországon Indul a risza! címmel 2011. januárjában mutatták be először a Disney Channel saját gyártású családi, gyereksorozatát, amelynek a főszereplői egy csapásra lettek világsztárok. Az akkor 14 éves Zendaya a sorozatban Raquel „Rocky” Blue-t alakította, akit partnere, a CeCe Jones-t játszó Bella Thorne folyton veszélybe sodor. Zendaya ma már 25 éves és egy igazi stílusikon, akit a legszebb nők között tartanak számon.

Ő pedig minden vörös szőnyeges eseményen ellopja a showt! Most meg épp a hajával teremt trendet!

via GIPHY

Épp egy hete, hogy Zendaya a címlapokon virított, úgyhogy épp itt volt az ideje az újabbnak. Múlt hétfőn Los Angeles-ben tartották Pókember: Nincs hazaút című film premierjét, Zendaya pedig egy mélyen dekoltált és felsiccelt, látszólag pókhálóból készült ruhában jelent meg. Napokig róla szóltak a hírek, a közösségi oldalak és már épp elfelejtettük volna az egészet, máris itt az újabb hír. Most szokásához hűen ismét a frizurájával teremt trendet - igaz, ezúttal ollóval is alaposan megdolgozták.

Zendaya új fazonja és színe lesz a tél legnagyobb trendje - erre a szexi sztár neve a garancia!

Hosszú bubi különleges színben - Zendaya új haja lesz a trend!
  • Zendaya
  • Zendaya
  • Zendaya
  • Zendaya

Címlapfotó: Profimedia/RedDot

24 óra