FOTÓK: Hihetetlen, hogy néz ki modellként Kevin - a papucsa mémmé teszi!

Apateste lett, majd apa lett - ezek voltak a legutolsó hírek a Reszkessetek betörők egykori gyereksztárjáról. Kevin most ismét címlapokon: szettjéből mémek ezrei fognak születni. 

Áprilisban az egész világ felkapta a fejét, amikor kiderült, a Reszkessetek betörők sztárja, Macaulay Culkin apa lett. A baba érkezésének tényleg nem volt semmi előzménye, sem Macaulay, sem szerelme, a gyönyörű színésznő, Brenda Song nem közölte a hírt. A koronavírus-járvány pedig a kezük alá dolgozott, hiszen ezekben a hónapokban gyakorlatilag senkinek nem tűnt fel. Azóta már biztos: Kevin soha többé nem lesz egyedül otthon, alig egy hónapja pedig az első képek is előkerültek a lányáról.

Most azonban megdöbbentő képek kerültek elő az apukáról, aki modellnek állt!

via GIPHY

Kedden este benépesült Los Angeles egyik legnevezetesebb utvcája, a Hollywood Walk of Fame. Az utca egyik oldalán hosszú sorokban ültek a meghívott vendégek, és szemlátomást lázasan vártak valamire. Nem véletlenül. A Gucci nevű márka ugyanis ott rendezte meg a Love Parade címre keresztelt divatshowját, amelyen az egykori Kevin is lehetőséget kapott, hogy modellként debütáljon. Olyan rezzenéstelen arccal vonult végig a betonon a szettjében, hogy ilyennek talán még soha senki nem láthatta. A ruha, amit bemutatott, viszont sokaknál kiverte a biztosítékot...

Az internetezők azonban a lábbelije miatt szedik szét a világhírű apukát! Kevin fapapucsa EPIC!

Íme a divatpillanat, amit nem láttunk jönni! - Kevin modell lett!
  • Macaulay Culkin és Brenda Song
  • Macaulay Culkin és gyermeke
  • Macaulay Culkin és gyermeke

Címlapkép: Profimedia/RedDot

24 óra