BOND-PREMIER: Katalin hercegné álomruhában lopta el a showt a premieren! - FOTÓK

Sztárparádé a vörös szőnyegen: a főszereplők mellett a királyi család képviselői is megjelentek az új James Bond film premierjén Londonban.

A londoni Royal Albert Hallban egy csillogó gála keretei közt rendezték meg a "No time to die" alcímen futó James Bond-film premierjét kedden este. A korábbi tervek szerint 2020. árpilisában került volna a mozikba az alkotás, a koronavírus-járvány azonban átírta a forgatókönyvet. Így azonban talán minden korábbinál nagyobb volt a várakozás, és a jelek szerint jóval nagyobb lett a visszhang is, ami a díszbemutatót illeti. Igaz, ehhez talán az is kellett, hogy az eseményen megjelent a királyi család két generációja is, Katalin hercegné pedig egy álomruhában lopta el a showt a főszereplők elől.

A díszbemutatóra a trónörökös Károly herceg feleségével, Camilla hercegnével érkezett, és ott volt Vilmos herceg és felesége, Katalin hercegné is. Köszönhetően a ruhájának utóbbi lett az est nagy nyertese. Katalin egy Jenny Packham által tervezett csillogó estélyiben vonult fel az eseményen, "Arany Istennő"-ként emlegeti azóta is a sajtó. Sőt, egyenesen egy megelevenedett Bond-lányként említik őt a premierről készült beszámolókban. A ruhához pedig egy különleges Onitaa fülbevalót választott.

De a film szereplői is kitettek magukért - végre ismét a ruhaköltemények miatt hangosak a női portálok! Ana De Aras, Billie Eilish, Rami Malek - gáláztak a sztárok!

Katalin ruhájáért megőrülnek a nők - bemutatták az új Bond-filmet!
  • Daniel Craig
  • Lashana Lynch, Daniel Craig és Lea Seydoux
  • Ana De Armas

Címlapfotó: Profimedia/RedDot

24 óra