KRISTEN STEWART FELISMERHETETLEN! - Így néz ki ma Bella Swan háza az Alkonyat-ból - FOTÓK

Az Alkonyat filmek viághírnevet hoztak a számára, a jelek szerint egy ideje nagyon nem találja a helyét. Friss képein sokan megdöbbentek, míg a filmbéli otthona zarándokhely lett. A hát tulajdonosa meghirdette, és sorban állnak a bérlők.

Kristen Stewart azon fiatal színésznők egyike, akik gyakorlatilag egyetlen filmmel váltak világhírűvé. Igaz, Kristen esetében ez egy trilógiát jelent valójában. A 31 éves színésznő azóta is sorra kapja a szerepeket, de ezek jószerivel már csak B-kategóriás mozik. Oscar-, vagy Golden Globe-díjra egyelőre esélye sincs. Ráadásul sokszor saját maga döbbenti meg a rajongóit megmagyarázhatatlan átváltozásaival.

Rá sem ismerni már a Twilight sztárjára! A film azonban nem csak ő teszi most gazdaggá!

via GIPHY

Kristen Stewart egy ideje általában sokkoló képeivel kerül a címlapokra, ő ugyanis az elmúlt években egy modernkori hippivé vált. Gyakorlatilag a leginkább úgy látják őt, mintha egy utcakölyök lenne: rendszeresen dorbézol a barátaival, nem veti meg az italt és bulikat, mindemellett persze hihetetlen jólétben él, amit elsősorban az Alkonyat-filmeknek köszönhet. Szeptemberben ráadásul bemutatják majd a Diana hercegnőről szólót filmet, aminek megcsípte a főszerepét, azaz újabb dollármilliókra számíthat majd a bevételekből.

Neki köszönhetően pedig még valaki gazdag lett: a család, akinek a házában forgatták az Alkonyatot, meghirdette az ingatlant! Gyakorlatilag megrohamozták őket a rajongók!

Utcakölyök lett Kristen Stewartból - így néz ki ma a Twilight-ház!
  • Kristen Stewart Diana hercegnőként
  • Kristen Stewart friss képe
  • A Twilight ház
  • A Twilight ház, Kristen Stewart szobája
  • A Twilight ház

Címlapfotó: Profimedia/RedDot

24 óra