5 hónappal a szülés után így jelent meg Gigi Hadid a kifutón - Fotók

Alig több mint 5 hónapja már, hogy Gigi Hadid anya lett, most a Milánó Fashion Week-en tűnt fel. A kifutón... Ezt látnod kell!

Áprilisban robbant a hír: Gigi Hadid babát vár. Nem a sztármodell jelentette be, sőt, egészen odáig az is kérdéses volt, valóban egy párt alkot-e Zayn Malik-kel. Az elmúlt hónapokban aztán egyre több kismama fotót osztott meg, szeptember végén pedig robbant a bomba, egy megható bejegyzésben kürtölte világgá, anya lett. A 25 éves szupermodell azóta sem nagyon tett ki képet a kislányáról, így nagyon úgy fest, a gyermeke nem lesz része a közösségi oldalán bemutatott életének.

De szerencsére akad más, ami miatt megint róla beszél a világ!

via GIPHY

Hivatalosan is vége a láblógatásnak - Gigi Hadid visszatért a kifutóra. Alig 5 hónappal első gyermeke születése után a modell nem akárhol, a Milánó Fashion Week-en tért vissza a dolgos hétköznapokba. Az Instagramján Gigi a fellépése előtt nyilvánosságra hozott egy képet a sminkszobából: "Meglepetés" - írta alá. És nem volt túlzás a kijelentése, az egész világ megdöbbent, hogy máris munkába állt. De ez még nem minden.

Gigi egy feszülős szettben mutatta meg magát, friss anyukaként bátor húzásnak tűnhet...

Visszatért a kifutóra - Gigi alakja ismét beszédtéma!

Címlapfotó: Instagram/gigihadid

24 óra