HOGY MI??? Megszületett Alec és Hilaria Baldwin hatodik gyermeke! - Fotók

Szeptember elekén született meg Alec Baldwinék ötödik gyermeke, Hilaria Baldwin most egy fotó kíséretében kürtölte világgá, megérkezett a hatodik. Tényleg!

Áprilisban közölték, ötödik gyermeküket várják, szeptemberben pedig jött az örömhír, a pici megérkezett. Elsőkörben annyi derült ki róla, hogy egy kisfiú, akiről egy képet is posztolt a büszke pár az anyuka, Hilaria közösségi oldalára. A pici az Eduardo Pau Lucas Baldwin nevet kapta, aminek különös jelentése van: "a béke és a fény gazdag őre". A Baldwin-család azóta szebbnél-szebb képekkel lepte meg a rajongóit, és ami most történt, arra senki nem számított...

Hilaria Baldwin egy friss fotó kíséretében kürtölte világgá - újabb baba érkezett a családba!

via GIPHY

"7" - írta a friss fotója alá a gyönyörű sztáranyuka, amelyen gyermekeivel, Carmennel, Rafaellel, Leonardoval, Romeoval és az alig 5 hónapos Eduardoval látható. De van ott még valaki! Bizony, Hilaria pocakján egy újszülött baba fekszik - a jelek szerint a sztárpár hatodik közös gyermeke. A kép aláírásából pedig egyértelműen kiderül, a fotót ezúttal az újdonsült apuka, Alec lőhette. Neki a korábbi házasságából Kim Basingerrel már van egy 25 éves lánya, a szintén világhírű Ireland Baldwin.

De vajon hogyan lehetséges a baba érkezése? Erre is van magyarázat!

FOTÓ BIZONYÍTJA - megszületett Alec Baldwinék hatodik gyermeke!

Címlapfotó: Instagram/hilariabaldwin

24 óra