Bella Kidman Cruise - Meglepő kép az Instagramon!

Néhány hete írtuk meg, Nicole Kidman és Tom Cruise adoptált gyermekei nagyon megváltoztak az elmúlt években és hír nincs arról, a szüleik foglalkoznak-e velük. Most meglepő kép került a netre a lányukról.

Nicole Kidmant és Tom Cruiset csodálta a világ, amikor úgy döntöttek, két gyermeket is örökbefogadnak, hogy tisztességben, szeretetben és családban nőhessenek fel. Bellát és Connort pedig éveken át irigyelte a világ, olyan luxusba csöppentek egyik napról a másikra. Nos, azóta hosszú évek teltek el, és nincs ember, aki ne tudná, Nicole Kidman és Tom Cruise már 20 éve elvált. Sőt, a színésznő volt az, akiről a két adoptált gyermeke hallani sem akart többet. Ki tudja, miért!?

Szégyen, de Tom Cruise későbbi partnere, Katie Holmes is többet próbált tenni látszólag a gyermekekért, mint Nicole. Bella a divatvilágban képzelte el a jövőjét, Katie pedig számos felaattal meg is bízta őt. Más kérdés, Tom Cruise-zal azóta ők is szétmentek. Connor és Bella a jelek szerint kénytelen volt a saját lábára állni és igyekeznek el is bújni a nyilvánosság elől. Egyikőjük Floridában él, a lány pedig Londonban.

Ritkán kerül elő róluk friss kép, ez most egy ilyen pillanat. Bella fotóján sokan meglepődtek!

Bella friss képe futótűzként terjed - fel se ismerni ma már!

Címlapfotó: Profimedia/RedDot

24 óra