BUMM: sztársportolót szeret Vanessa Hudgens! Megmutatta - Fotók

A fiatalok egyik legnagyobb kedvence, aki 9 évig élt együtt előző párjával, most mindenkit meglepett: szerelmes képet posztolt - egy szexi sportoló rabolta el a szívét.

Tinilányok millióiban ébredt fel a remény, igenis, bárkinek megvalósulhat az álma, még akkor is, ha erre nagyon kicsi is az esély. Tizenöt évesen a Tizenhárom, tizenhat évesen a Viharmadarak című alkotásban mutathatta meg magát, majd jött a High School Musical és végérvényesen is világhírű lett Vanessa Hudgens. Alig 32 évesen ma már több mint 40 millióan követik az Instagramon, sorra kapja a filmszerepeket, és sorra jelennek meg a lemezei. Munkásságát díjat tucatjaival ismerték el máris fiatal kora ellenére. 

Egy éve már, hogy kilépett a hosszú kapcsolatából, most kiderült, a szívét nem akárki rabolta el!

via GIPHY

Régóta pletykálták már, hogy a színésznő, aki nemrégiben a Netflix karácsonyi filmjeiben örvendeztette meg rajongóit, ismét szerelmes. Hivatalosan azonban eddig senki nem erőstette meg a hírt. Igaz, alig több mint egy éve még úgy tűnt, hogy a szerelme Austin Butler oldalán tényleg az örökkévalóságig tart majd. Így természetesen sokan meglepődtek, amikor a szakításuk híre szárnyra kelt. Alig egy éve, Valentin-napon Vanessa még egyedül táncikált és énekelt a közösségi oldalán, idén pedig új szerelmével posztolt közös képet.

"Te, én, mi" - írta a fotóhoz, amivel véget vetett a találgatásoknak!

Sztársportoló rabolta el a szívét - pikáns képeket posztoltak!

Címlapfotó: Instagram/

Kattints a leleplező képekért!
VIDEO
Kedvenceikről meséltek a kutyabarát sztárok

24 óra