IDŐUTAZÁS: így néznek ki a Gossip Girl sztárjai ma! - Fotók

2007 őszén került a képernyőre az tiniknek szóló sorozat, ami az egész világot meghódította. Magyarországon A pletykafészek címel vetítették, a szereplők közül ma már többre rá se ismernél.

Hosszú perceken át sorolhatnánk azokat a fiatal és tehetséges színészeket, akik a mára már legendássá vált Gossip Girl-ben megmutathatták magukat. Akadnak, akik közülük ma már ünnepelt világsztárok, de olyanok is, akik azóta el is tűntek a süllyesztőben. A sorozat készítői a tiniket célozták meg, amikor megalkották az itthon A pletykafészek címen futó alkotást, aminek az alapját Cecily von Ziegesar könyvsorozata adta. A történet a Manhattan Upper East Side-ján élő felső osztálybeli kamaszok életét mutatja be. 

Hat évadon át futott, az első évad sztárjaira ma már rá se ismernél!

A sorozatot egy mindenttudó blogger, vagy ahogyan sokan emlékeznek rá, a "pletykacica" narrálja, akinek idehaza Mahó Andrea kölcsönözte a hangját. A főszereplő, Serena egy bentlakásos iskolából tér vissza Manhattan-be, ahol a barátai már tárt karokkal várják. Persze, nem mindenki. A főszereplőt akkor egy bizonyos Blake Lively testesítette meg - gyanítjuk, őt ma már senkinek nem kell bemutatni.  De mit lett vajon a többiekkel? Blair, Dan, Nate, Chuck és a lányok? 

Hihetetlen, ma már a többségüket biztos nem ismernéd fel!

Lassan 15 éve kerültek képernyőre, így néznek ma ki a Gossip Girl sztárjai!

Címlapfotó: Profimedia/RedDot

24 óra