GYOMORFORGATÓ: szeméttelep lett a szexi modell albérlete - a patkányok is felbukkantak! - Fotók

Bő egy éve kimondta a bíróság, csődbe ment, a 800 milliós otthonából is el kellett költöznie. Talált új házat, de egy év alatt lett belőle egy pöcegödör.

Ott folytatja idén Katie Price, ahol tavaly abbahagyta. Igaz, a világhírű modellnek már 2019-ben sem volt szerencsés éve. Akkor az egyik Youtube-videójában szúrta ki a világ, hogy a méregdrága brit villája gyakorlatilag belülről egy kész szeméttelep. Pár nappal később ki is derült, a ház árát szerette volna felsrófolni, ugyanis a bíróság időközben kimondta, csődbe ment. A tavalyi év sem a sikerek miatt marad számára emlékezetes, igaz, a szerelem rátalált...

Most azonban az új otthonáról érkeztek friss képek - már ilyen távolságból is gyomorforgató látvány!

via GIPHY

Úgy jár plasztikáztatni, int mások fodrászhoz, így az alig 42 éves Katie Price ma más sokszor úgy néz ki, mintha a hatvan felé közelítene. Tavaly aztán végre rátalált a szerelem, első közös nyaralásuk azonban újabb méretes kudarccal végződött. A modell egy falról akart leugrani, de mindkét lábát eltörte. Néhány hete ált csak talpra, most ismét a címlapokon virít. Kilenc hónapja bérelt ki egy házat, de a tulajdonos már százszor megbánta, hogy kiadta. Nem is csoda, hogy Katie-nek egy hónap múlva ismét költöznie kell. Bár a ház belsejéről egyelőre nincsenek képek, a drónokkal készült felvételeken tisztán látszik, valóságos szeméttelepet varázsolt a gyönyörű házból.

Szivárgó szennyvíz, patkányok, szemét, amíg a szem ellát!

Pöce Palota - alig egy év alatt szemétteleppé változtatta az albiját!

Címlapfotó: Profimedia/RedDot

24 óra