ÜZENET: ezt kéri Kis Grófo édesapja temetése kapcsán!

Már több mint egy hete, hogy elvesztette édesapját, Kis Grófo most a közösségi oldalán jelentkezett apja temetése kapcsán. Ezt kéri.

"Elment egy legenda... Grófo - Kozák László nincs már velünk többé... Részvétünk a családjának... Fájó és megrendült szívvel búcsúzunk..." - hozta nyilvánosságra a hírt a Dikh TV december 3-án reggel. A hír futótűzként terjedt a magyar sajtóban, és azért is érte váratlanul az országot, mert alig egy nappal a legendás roma zenész halála előtt a családja még úgy nyilatkozott, az állapota sokat javult, hazavárják őt. 

Kis Grófo néhány perce apja temetése kapcsán osztott meg információkat és vannak kéréseik is. "Tisztelt Média Képviselők, Sajtó Munkatársak! Kegyeleti okokra hivatkozva, a család kérésének eleget téve, azt kérnénk Önöktől, hogy Grófo (Kozák László) édesapám temetésével kapcsolatban, a család beleegyezése és előzetes jóváhagyása nélkül, cikkeket, híreket illetőleg félrevezető információkat ne jelentessenek meg, semmilyen média felületen.

A temetés 2020.12.19-én 10:00-kor lesz, a szolnoki temetőben (5000 Szolnok, Kőrösi út 2.), a jelenleg hatályban lévő járványügyi intézkedések, rendeletek figyelembevételével, betartásával.

Amint már arról értesültek, édesapámat lovaskocsi fogja végső nyughelyére kísérni, a gyászoló családdal egyetemben.

Édesapám búcsúztatása a roma hagyományok szerint fog megrendezésre kerülni, szintén a jelenleg hatályban lévő járványügyi intézkedéseket, rendeleteket betartva." - írja a gyászoló énekes a közösségi oldalán.

Címlapfotó: Facebook/kisgrofo.official

24 óra