Drámai hírt közölt a párjáról Vasvári Vivi - aggódnak a rajongóik!

Kétoldali tüdőgyulladással, koronavírussal ápolják kórházban Vasvári Vivien szerelmét.

Megrázó és elgondolkodtató bejegyzésben tudatta a világgal Vasvári Vivien, szerelme elkapta a koronavírust. "Az élet mit sem ér egészség-szeretet-szerelem nélkül...az élet megint megmutatta, hogy a pénz, a csillogás, a hatalom nem ér semmit sem, ha nincs egészség.

Azt hittem, hogy ez az egész őrület, ami mindannyiunkat körbevesz nem annyira veszélyes ránk...hiszen fiatalok,erősek vagyunk.

A párom az egyik legfontosabb férfi az életemben, aki egyben egy erős, kitartó, fiatal édesapa is. Amikor elkezdődtek a COVID tünetek, nem gondoltam volna, hogy idáig fajul a helyzet, hogy napok óta a Szent László kórházban gyógyítják kétoldali tüdőgyulladással és számos felülfertőzéssel. Rettentően megvisel a helyzet, mert tudom, hogy miken megy most keresztül." - kezdi a bejegyzésében Vasvári Vivien, majd további érzéseinek és gondolatainak is hangot ad.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

?Wiwkoo? (@vasvarivivien) által megosztott bejegyzés,

"Szívem szerint, minden fájdalmat átvennék tőle, csak hogy ő jobban lehessen. De amit tehetek ebben a helyzetben az az, hogy támogatom lelkileg, itt vagyok és itt is leszek mindig, és le fogja győzni ezt a vírust is, mert neki itt a helye köztünk-mellettünk! Nagyon hálásak vagyunk az orvosoknak és nővéreknek, akik nap mint nap segítik azt, hogy ő mihamarabb felépüljön és haza térjen hozzánk. A hitemet soha nem veszítem el, és tudom, hogy a Jó Isten velünk van és mindent megtesz érte. A legtisztább szeretet, ha másokon önzetlenül segítünk. Kérlek benneteket, hogy vigyázzunk egymásra, mert nem tudhatjuk, melyik szerettünket dönti le ez a vírus. Érdemes tesztet csináltatni, most én is két-három naponta járok szűrésre és szerencsére negatív vagyok." - zárja sorait Vivien, természetesen ezrek szorítanak most nekik és támogatják őket ebben a nehéz helyzetben.

Mielőbbi gyógyulást kívánunk!

Címlapfotó: Instagram/vasvarivivien

24 óra