Drámai bejelentés: elvesztette gyermekét a sztárpár!

Alig két napja írtuk meg, hogy Chriss Teigen most súlyos vérzésekkel került kórházba, most drámai hírt tett közzé.

John Legend és szupermodell szerelme, Chrissy Teigen augusztus közepén nem mindennapi módon közölte, hogy ismét szülők lesznek: egy csütörtök este töltötték fel az internetre az énekes új dalát, amelynek a videójában a modell kerekedő pocakkal jelent meg. Később a közösségi oldalán is megerősítette: érkezik a harmadik gyermekük. 

Chrissy Teigen az elmúlt napokban egyszer már ráijesztett a rajongóira, akkor a közösségi oldalára töltött videóban arról mesélt, erős vérzései vannak. Most úgy tűnik, a helyzet azóta sem javult. Hétfőn már egy kórházból jelentkezett élőben, és az is kiderült, a vérzések nem csillapodtak, vasárnap óta megfigyelésen van bent. 

Most drámai hírt közölt: elvesztették a picit!

“Döbbenten állunk. Soha nem éreztünk meg olyan fájdalmat, melyet most kell átélnünk. Nem tudtuk elállítani a vérzést, annak ellenére sem, hogy volt egy vérátömlesztésem. Ez már nem volt elég. A kórház elhagyásáig soha nem döntünk a babáink nevéről: de most ezt a kissrácot elkezdtük a hasamban Jacknek hívni. Szóval ő mindig Jack lesz már nekünk. Nagyon részese akart lenni a családunknak, és ez örökké így is marad. Drága Jack, nagyon sajnálom, hogy nem tudtuk megadni neked azt az otthont, amit megérdemeltél volna. Mindig szeretni fogunk.” - írja Chrissy bejegyzése alapján a 24.hu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

chrissy teigen (@chrissyteigen) által megosztott bejegyzés,

Címlapfotó: Instagram/chrissyteigen

24 óra