Ismét szőröset villantott Madonna lánya! Sokak gyomra felfordult - Fotók

Néhány órája számoltunk be Madonna bortányosra sikeredett 62. szülinapjáról, most jön még a java. A díva lánya ismét villantott.

Munkás családban született, Detroitban éltek, nyolcan voltak testvérek, édesanyját ötévesen vesztette el. Innen, ilyen mélyről indult el a popzene csúcsára Madonna, igaz, eleinte akfotózást is vállalt, hogy legyen pénze. Karrierjének pedig rendre meghatározó eleme volt a polgárpukkasztás. Hogy miért említjük meg mindezt? Nos, talán a múltnak lehet köze mindahhoz, amilyen Madonna ma. És lehet köze mindahhoz, amilyen a lány is lett.

Az énekesnő szülinapján ő is megjelent és bizony, nem akármilyen kép borzolja most a kedélyeket!

via GIPHY

Alig három éve történt már valami hasonló. Akkor is közösen pózoltak és akkor is sokan kiakadtak Lourdes megjelenése miatt. Sőt, sokan gyomorforgatónak, felháborítónak tartották a lányt, az anyát és a képet is. Most valami nagyon hasonló történt: Madonna 23 éves lánya is ott volt természetesen anyja szülinapján, amit Jamaikában tartanak. A buli a jelek szerint a hétvégén kezdődött, de nem kizárt, még most is tart. Az énekesnő látszólag egy percig nem szomjazott, sőt...

Most azonban a lánya lopja el a showt. szőröset villantott! Sokak gyomra felfordult!

Évek óta ilyen lehet? Lourdes villantása ismét kiakasztja a világot!

Címlapfotó: Profimedia/RedDot

24 óra