Nagy bejelentést tett Ada - Gratulálnak a rajongók! - Fotók

A járvány miatt az elmúlt hetekben derült ki, hogy az esküvőjüket is el kellett halasztani, Pintér Ada bejelentése most felrobbantotta a közösségi oldalát.

Régi hagyomány már, hogy a csinos műsorvezető az év elején egzotikus nyaralásara utazik a szerelmével, ez azonban idén a járványhelyzet miatt elmaradt. Pedig tavaly kiderült, túl vannak az eljegyzésen, és az is, az esküvőt idén nyáron tartják majd. A helyszín, a ruha és az időpint is megvolt, de Adáék úgy döntöttek, már a meghívókat sem küldik el. Az ok: a járvány. „Anyagilag sok embert megvisel ez az időszak. Abból indultam ki, hogy van 170 vendég a listán, a többségük vállalkozó, vagy olyan munkából él, akik most nem tudnak dolgozni. Nem akarom őket kellemetlen helyzetbe hozni azzal, hogy menyasszonytánc, ajándék…” – mondta ezzel kapcsolatban egy tévéműsorban Ada.

via GIPHY

Ada jó ideje Németországba költözött, párja, Máté ugyanis ott él, így amikor elérkezettnek látták az időt és biztosak is voltak abban, hogy kapcsolatukat együtt képzelik el az életük végéig, összepakolta a cuccait a fiaival és útra kelt. Most pedig ismét a címlapokon virít, ugyanis a közösségi oldalán nagy bejelentést tettek. Azóta is csak úgy záporoznak a kommentek. 

Szívből gratulálunk nekik - várjuk majd a képeket! 

Adáékat ünneplik a rajongóik - nagy bejelentést tettek!

Címlapkép: Instagram/pinter_adrienn_ada_official

24 óra