"Jól látjátok, nagy a hasam!" - írta Czippán Anett! Most megmutatta a változást is - Fotó!

"Nos, így nézek ki szemből 3 hónap kemény torna, edzés és életmódváltás után. Akivel találkozom, azt mondja, rengeteget fogytam. Igen, ez igaz. Elértem az áhított 61 kilót. A hasizmaim (...) összezáródtak. De! Még mindig küzdök a pocakommal, ami még mindig megvan, bár egyre kisebb. Ez minden bizonnyal akkor fog eltűnni, ha kitartok, ha nem adom fel, ami bevallom, piszok nehéz. Olyan jó lenne egy este a gyerkőcök fektetése és a lakás összepakolása után hátradőlni, vagy megenni egy finom karamellás csokit! De ez egyelőre várat magára! Szóval futás, biciklizés ezerrel, tartom a diétát és remélem, 2 hónap múlva postolok egy képet oldalról, a lapos hasamról." - írta Anett a közösségi oldalán, a friss képe alatt.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Czippán Anett (@czippananett) által megosztott bejegyzés,

Tavaly egyébként a családi nyaralásról több képet is megosztott a csinos műsorvezető, az egyiken pedig a szerelme is feltűnt. Ő az, akit nem nagyon szokott mutogatni Anett, hiszen civil, kapcsolatukat pedig óvják és féltik a nyilvánosságtól.

A kisfia is hatalmasat nőtt már az elmúlt hónapokban. Nem is olyan régen a Story magazinban egy exkluzív fotósorozatot is láthattunk róluk. Gyönyörű baba, gyönyörű anyuka és gyönyörű család.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Czippán Anett (@czippananett) által megosztott bejegyzés,

24 óra