Dagad a botrány: befagyasztották a Wellhello számláját!

A zenekarból kilépett egyik tag a rendőrséghez fordult, Fluor Tomi állítólag megfenyegette. Fluor ezt követően egy rádióműsorban elmondta, a férfi a jogvédő irodánál korábban a Wellhello harmadik tagjaként jelentette be magát, a tudtuk nélkül. Ez lehetett az egyik oka a kirobbant botránynak, hisz kérték, ezt vonja vissza...

 

A fiúk egyelőre nem tudták megbeszélni a vitás kérdéseket, aminek az lett a vége, hogy egy ideig senkihez nem vándorol egy forint sem a slágerek – például a Rakpart – után. A Blikk megtudta, az Előadóművészi Jogvédő Iroda (EJI) befagyasztotta a Wellhello bizonyos dalai után járó pénzeket. "Az a történet állt elő, hogy amíg nem tudjuk megoldani a vitás helyzetet, a pénzeket befagyasztottuk. Ügyvédek segítenek abban, hogy közös nevezőre jussunk, de én azt szeretném, ha nem pereskednénk egymással évekig" – mondta Karácson Tamás, azaz Fluor a lapnak.

Fluor a lapnak végül megerősítette: a zenekarból is rosszul jelentették le magukat a jogvédő irodánál, majd amikor kdierült, volt, aki nem akarta javítani a hibát. "Bartók Máté gyönyörűen szaxofonozott a Diaz és általam megírt Rakpart végén, de nem gondoljuk úgy, hogy ezért neki teljes jogú tagként ugyanannyi járna, hiszen egy kész dal végét tette jobbá. Fájó az egykori zenekartagok, korábbi barátok elégedetlensége, de ez kettőnk projektje, egy kész produkcióba vontuk be a zenészeket, szóval ebből adódóan nekik nem jár annyi, mint a frontembereknek." - mondta a Blikknek.

24 óra