10 éves bikinis videó került elő Hódi Pameláról! Rá se ismerünk

A "Nevess 100-szor" című számhoz készült klip nem az első volt, ami Dundika zenei karrierjét illeti. A koncepció szerint Dundika és egy barátnője röplabdázásra adja a fejét - a strandon két cicababa kihívja őket egy "vérre menő" meccsre. A két lány egyike Hódi Pamela.

"A Nevess százszor című dalhoz készítettünk el egy kisfilmet, ami a nyárról, a jó hangulatról, a nevetésről szól. Mivel jómagam gyermekkorom óta rajongok a röplabdáért, és korábban igen gyakran űztem ezt a sportot, javasoltam a rendezőnek, hogy tegyünk bele pár röpis részletet is a kisfilmbe. Végül úgy alakult, hogy szinte az egész klip a játék köré összpontosul. " - nyilatkozta 2009-ben a kisfilmről Dundika, amiben az akkor még ismeretlen Hódi Pamelával került szembe.

Pamela és csapattársa mindent megpróbál, hogy legyőzze Dundikáékat, és a testét sem kíméli, azaz bátran vetődik a labda után, ha épp azt kívánja a helyzet. 

Dundika azonban még hatalmas erőfölényben volt: egyrészt csapattársa az akkori egyik legjobb barátnője, Betti volt, másrészt az ő dalához, neki készült klip, így az eredmény borítékolható volt már jó előre.

S ami nyilvánvalóan látszik: Pamela tíz éve pont úgy nézett ki, mint az akkor divatos és trendi fiatalok többsége. És természetesen akkor még a mellműtétjén sem volt túl, és ez bizony szinte mindenkinek az esők között tűnik fel.

És íme a videó teljes egészében, a kornak megfelelő minőségben! 

 

24 óra