Végre! Megmutatta szerelmét Kocsis Korinna!

Alig egy éve a világ leghíresebb szívtiprójával bulizott, az Anna-bálon egy sármos úr társaságában jelent meg Kocsis Korina. 

Az egyik legtudatosabb szépségkirálynőként emlegették éveken át, nem is csoda, számos szépségverseny indult és élt el szép sikereket. Kocsis Korinna azonban sosem tartozott azok közzé, akik az aktuális szerelmükkel pózolt a bulvárlapok címlapján. Alig egy éve még a világ egyik legfelkapottabb internetes sztárjával, Gianluca Vacchi-val bulizott Ibizán...

Korinna néhány éve egy saját ruhamárkát is piacra dobott, és ennek az egyik darabjában jelent meg most az Anna-bálon. De nem ezért keltett nagy feltünést a szépségkirálynő, az eseményre ugyanis egy jóképű férfival az oldalán érkezett. Sőt, közös képet is kitett azoldalára, amely alatt egyértelműen jelezte, az úr az ő másik fele.

Alig két hónappal ezelőtt ugyanezzel a férfival már posztolt egy közös képet. Korinna és társa egy jacht fedélzetén, fürdőruhában ölelik át egymást mosolyogva. A jelek szerint a modell-szépségkirálynő szívét elrabolták, és szerelme arra is érdemes, hogy büszkén vállalja őt a világ előtt.

Sok boldogságot!

24 óra