Végre megmutatta: neki szülhet kisbabát Seherezádé! És picit talán kerekedett is

"Két éve van párom, természetesen szeretnénk majd esküvőt, és már a gyermekvállaloson gondolkozunk. Fiatal lányként mindig arról álmodtam, hogy harminc éves koromig szeretnék édesanya lenni, ha megtalálom hozzá a Nagy Ő-t." - mondta a TWN.hunak fél évvel ezelőtt, a legfrissebb képein pedig egyre gyakrabban bukkan fel a szerelme.

 

❤️ #love

A post shared by Seherezade Vivien Nagy (@seherezadenay) on

"Tíz kilótól szabadultam meg az elmúlt egy évben, erre nagyon büszke vagyok. Ezért úgy gondoltam, hogy szeretnék még egy olyan fotózást a gyermekvállalás előtt, amire büszke lehetek. Több ilyet a terveim szerint nem vállalok." - mondta Sehi novemberben. Legfrissebb képei ennek ellenére azért elég merészek.

Seherezádé novemberben azt mondta nekünk, nem tett le arról, hogy egyszer még visszatér a képernyőre, mert bár az elmúlt években szinte minden megkeresésre nemet mondott, tud olyan tévéműsort, amire azonnal igent mondana, ha megkeresnék: "Egy szórakoztató műsorban, mint például A Nagy duett, szívesen megmutatnám magam." 

 

My birthday Boy?? #love#couple#elsőnapjaazünneplésnek#leszmégpár?

A post shared by Seherezade Vivien Nagy (@seherezadenay) on

Azt viszont kijelenthetjük, a friss képei alapján Sehiért ma már nem kell aggódnia azoknak, akik kórosan soványnak gondolták. Látszólag ma már kifogástalan az alakja, bárki megirigyelheti.

 

@seherezadecollection ??

A post shared by Seherezade Vivien Nagy (@seherezadenay) on

24 óra