Sebestyén Balázs is megszólalt a ceglédberceli tragédia ügyében, ezt üzente

Hét férfi és két nő - ennyien haltak meg abban a balesetben, ami tegnap történt a 4-es főúton Ceglédbercelnél. A tragédia Sebestyén Balázst sem hagyta hidegen - elmondta a véleményét.

Romániai vendégmunkások tartottak haza Szlovéniából, ők azonban már soha nem érnek haza. Mint azóta kiderült, sofőrjük vezetés közben élő videóban szórakoztatta ismerőseit a Facebook-on, így azonban már késő vette észre előzés közben, hogy szemből egy hatalmas homokszállító kamion érkezik. A frontális ütközést senki nem élhette túl a kisbuszban, tizenhárom gyermek maradt árván.

A baleset természetesen Sebestyén Balázst se hagyta hidegen. A közösségi oldalán osztotta meg gondolatait. Kemény szavak.

„9 ember halt meg Ceglédbercelnél, mert a sofőr Facebook liveozott vezetés közben, és nem vette észre, hogy átsodródott a szembe jövő sávba! Egyre többen halnak meg az utakon az okostelefonok miatt!! Tegyétek le legalább akkor, amikor vezettek!! Nézzétek meg a videót, szörnyű de azt hiszem, segít abban, hogy ne telefonozzunk vezetés közben!! Osszátok meg légyszi, fontos, hogy sok emberhez eljusson!!”

 

A balesetet okozó élő videót erre a linkre kattintva nézheted meg!

 

24 óra