Megszólalt Rippel Feri! - Miután lekövérezte Tóth Verát és Király Lindát!

Szinte csak percekkel ezelőtt írtuk meg: Rippel Feri egy rendezvényen Király Lindát és Tóth Verát próbálta meg meggyőzni, lefogyhatnának, élhetnének egészségesen...

Tóth Vera a privát oldalán osztotta meg nem mindennapi történetét az ismerőseivel. Azt állította, Rippel Feri egy rendezvényen próbálta őt is Király Lindát rábeszélni, segítene nekik lefogyni. Azt is felajánlotta, új diétájával 300 ezer forint plusz Áfa-ért segít nekik, hogy olyan jó nők legyenek, mint a párja - akivel Vera szerint többször is példálózott. 

"Vera azt írta, a sportoló, lekezelően és tiszteletlenül beszélt vele és Lindával és folyamatosan a kedveséhez hasonlította őket kérdezvén: nem szeretnének-e hozzá hasonlóan jól kinézni?" - írta meg a Blikk nemrég.

A két barátnő szeretett volna meginni egy pohár bort, de Rippel kiokította őket, az italban túl sok a cukor, de nézzék meg őt, ő olyat nem fogyaszt, és remekül néz ki. 

Veráék végül faképnél hagyták az erőművészt, de nem titkolta, most először érezte úgy, "legszívesebben felpofozna valakit, úgy érzi, hogy Rippel tapintatlan volt velük, ráadásul pont a fellépésük előtt."

Itt az újabb fordulat, megszólalt Rippel Feri!

Kattints Rippel Feri válaszáért!

24 óra