Ismert embert szeret Hódi Pamela! - Először szólalt meg!

Hódi Pamelán néhány napja a Mokka műsorvezetője, Istenes László vette észre, hogy ragyog, de nem sikerült kiszedni belőle, ugyan miért.

A csinos anyukát ezt követően már egy koncerten látták együtt egy férfival, majd egy közös képet is megosztott az oldalán, amelyen nem csak az ő, egy férfi lába és cipője is látható. Egyforma sportcipők - csendes beismerése annak, nincs már egyedül.

Pamela lapunknak megerősítette az értesüléseinket, és néhány gondolatot és tényt is elárult új szerelméről.

"Régóta ismerem őt, a baráti társaságunk közös, nem terveztük, hogy így alakul majd, csak sodródtunk az árral" - kezdte Pamela, akinek hangján érezhető, rég nem volt ilyen kiegyensúlyozott.

"Ami biztos, szeretném őt megóvni a médiától. Hihetetlen, hogy mindenben számíthatok rá, ha jó dolog történik velem, ha rossz, mindig ott van, és támogat, velem örül. Egy igazi társ! És ami egy édesanyának, így nekem is nagy öröm, nagyon jól kijön a lányommal. Natikával imádják egymást, gyakran kérdezi, mikor jön majd hozzánk, mikor láthatja - nagyon megszerették egymást" - mondta lapunknak Pamela, aki azt mondja, párja nevét nem szeretné egyelőre elárulni, így is többen tudják, mint szeretné.

Íme Pamela és párja első közös képe!

24 óra