Sürgősen kórházba kellett szállítani Kasza Tibi édesanyját!

Természetesen Tibiék telefonon folyamatosan kapcsolatban vannak azóta az anyukájukkal, aki mellett szerencsére már ott van a lánytestvérük is. Tibiék mégsem nyugodtak meg.

"Szegeden, egy sürgősségi osztályon, aminek a nevében is benne van, hogy "sürgősségi", több mint öt órája ott ücsörög a súlyos cukorbeteg édesanyám, akinek trombózis gyanúja van. A nővéreknél akiket telefonon értem el és segítőkészek voltak, kikönyörögtem, hogy valamit toljanak már oda legalább édesanyámhoz, hogy rátehesse a lábát, ha tényleg trombózisa lenne. Olyan emberekkel ül a tömött váróban, akik közül sokan már délután kettő óta várnak, és azóta nem is nézett rájuk senki. Nem magunk miatt emelem fel a hangom, hanem mindenkiért akinek át kell mennie ezen, fél napot ülve egy sürgősségin azt remélve valaki könnyít a szenvedésükön. Nem hibáztatom a túlterhelt orvosokat sem, hisz tudom mikkel küzdenek. De ha valakinek perceken múlik az élete, annak ezek az órák végzetesek, és persze ha kész a baj, akkor indul az egymásra mutogatás " - mondta a TWN.hu-nak Tibi.

Az aggodalmát megérthetjük, csupán néhány napja az egész ország megdöbbent annak a férfinak a történetén, aki hasonló helyzetet követően vesztette az életét. Az 58 éves férfit súlyos hasi fájdalmakkal vitték be a rokonai a főváros kórházba, ahol órákon át haldoklott, s mire fél nap várakozás után műtőbe került, már késő volt. Másnap az életét vesztette.

24 óra