Nehéz döntés volt: velük folytatja Radics Gigi!

Újabb fontos állomáshoz érkezett a 2017-es X-Faktor, hiszen szombat este kiderült, melyik mentor melyik kategóriát kapja idén, és Radics Gigi már ki is választotta azt a hat énekest, akiket továbbvisz magával a mentorházába.

Az X-Faktor táborában az egyéni versenyzőknek először a csoportos feladatban kellett bizonyítaniuk. Az énekesek négyesével álltak a színpadra és a mentorok által választott dalt adták elő. A zenekarok sem volt könnyű dolguk, hiszen nekik külön-külön kellett egy-egy sláger feldolgozniuk.

Az X-Faktor táborának első szakaszában a mentorok sokszor csalódtak, hiszen olyan énekesekről és zenekarokról derült ki, hogy nem bírják a nyomást, akikben nagyon bíztak.  Szerencsére azért bőven akadtak olyan produkciók, amik felemelő pillanatokat szereztek a mentoroknak, akik sokszor egy-egy produkció miatt keményen egymásnak feszültek. Alex kiakadt, hogy a többiek trollprodukciókat engednek tovább. Radics Gigi egy elküldött énekest visszahozott, mert nem értett egyet mentortársai döntésével. Puskás Petit pedig még sosem láttuk ennyire idegesnek.

 

Szerintetek minden mentor azt kapta, ami a legtesthezállóbb neki? #xfaktorhu

X-Faktor (@xfaktorhun) által megosztott bejegyzés,



Sok találgatás után szombat este kiderült, melyik kategóriának ki lesz a mentora. Idén Radics Gigi a fiúkat, ByeAlex a lányokat, Gáspár Laci a zenekarokat, míg Puskás Peti a 25 év felettieket fogja mentorálni az X-Faktorban.

A székes feladat során először Radics Gigi választotta ki azt a hat énekest, akit továbbvisz magával a mentorházába. A mentornak nehéz dolga volt, hiszen először kellett önállóan meghoznia a döntést a verseny során. A legjobb énekesek pedig akkor érkeztek, amikor már mind a hat szék foglalt volt, így a mentor sorba állította fel azokat a versenyzőket, akiket előzőleg leültetett. Végül, megszületetett a Gigi döntése, és hiába próbálták mentortársai befolyásolni, ragaszkodott az általa kiválasztott énekesekhez.

 

Íme az első közös pillanat. #xfaktorhu

X-Faktor (@xfaktorhun) által megosztott bejegyzés,



Jövő hétvégén így Barna Martin, Bereznay Dániel, Gulyás Roland, Kovács Pál, Mézes Norbert és Nagy Krisztián közül fogja Radics Gigi kiválasztani a mentorházban, hogy ki az a három énekes, akit magával visz az élő showba.

24 óra