Gyönyörűek: felnőttek Steffi Graf és Andre Agassi gyerekei - Fotók

A történele egyik legjobb teniszezőnője és az egyik legsikeresebb amerikai teniszező - Steffi Graf és Andre Agassi több mint 20 éve él boldog kapcsolatban. A gyermekeik pedig már felnőttek.

A 80-as és 90-es években végigverték a világot, és mindketten olimpiai bajnokok is lettek. Aztán mindenki meglepődött, hogy a Brooke Shiledsszel házas Andre Agassi a német sztárral, Steffi Graffal kezdett el randizni. Sőt, miután elvált, nyíltan fel is vállalta őt. 2001. október 22-én már a közös otthonukban, édesanyjaik jelenlétében mondták ki egymásnak a boldogító igent. Négy nappal később pedig megszületett az első közös gyermekük, Jaden Gil. Alig két évvel később lányuk, Jaz.

Előbbi már 22, utóbbi pedig a 20-at töltötte a napokban. 

A sztárpár fia ígéretes tehetség, a közösségi oldala is erről árulkodik. De nincs szégyenkeznivalója a 20 éves lánynak, Jaz-nek sem, hiszen egy ideig rendszeresen edzőtermi videókat osztott meg. Azonban mára szinte minden képét törölte. Fiatal kora ellenére gyönyörű izmokat épített már magának, és jó barátságban van a téli sportokkal is. De ami a leginkább lázba hozza a világot, az a lány szépsége.

Szerinted kire ütöttek ezek a gyerekek? 

FOTÓK: szőke bombázó és sármos sportoló - íme a sztárcsemeték ma!
  • Stefi Graf és Andre Agassi
  • Agassiek gyerekei
  • Jaden Gil
  • Jaz Agassi
  • Jaz Agassi

Címlapfotó: Profimedia/RedDot

24 óra