A Super Bowl Halftime show-n derült ki: Rihanna ismét terhes - Itt a videó

Hét évet kellett várnia a rajongóknak, hogy visszatérjen a színpadra, gyakorlatilag a Super Bowl-on derült ki, most újabb szünet következhet. Rihanna terhes.

Újabb történelmipillanat és ismét Rihanna. A 34 éves énekesnő évek óta nem állt színpadon, gyermeke születése óta most tért vissza és - mint ahogy az hozzá méltó - a Super Bowl Halftime showján tette mindezt. Akik azonban követik a barbadosi énekesnő. pályáját, pontosan tudják, hogy igyekszik mindig meglepni valamivel a világot, és nekik sem kellett ezúttal csalódniuk.

Rihanna pirosban, magasan a levegőben, a táncosok talpig fehérben - 13 perc egy hatalmas meglepetéssel!

Az énekesnő 17 évnyi karrierje legnagyobb slágereiből állította össze a műsorát. Sokáig azt találgatta a világ, vajon lesz-e meglepetésvendég a műsorában, de nem lett. Azaz nem úgy, ahogyan azt a világ gondolta. Ugyanis már az első másodpercek után felrobbantak a közösségi oldalak és mindenki azt találgatta: Rihanna újra terhes?

Közelebbről megnézve a pocakja tényleg gömbölyű!

Fotó: Profimedia/RedDot

A közösségi oldalán megjelent posztjai alatt kezdtek záporozni a kérdések. Nem sokkal később a menedzsere a Hollywood Reporter magazinnak erősítette meg: a hír igaz. 

Rihannanak párjával, A$AP Rockyval már van egy kisfia, aki 2022 májusában született. Ez a visszatérés ismét emlékezetes lett!

Címlapfotó: Profimedia/RedDot

24 óra