Ronaldo megtudta: ha nem vagy házas, Szaúd-Arábiában nem élhetsz együtt a pároddal

Szigorú szabályok vonatkoznak a férfiak és nők együttélésére - márpedig Ronem házasodtak még össze.

Napok óta az egész világot lázban tarja Cristiano ROnaldo újabb klubváktásának a híre: a VB után a portigál legenda a Manchester United-et az Al-Nassr-re cserélte és Szaúd-Arábiába igazolt. Hogy miért? Nos: a világ legjobban kereső labdarúgója lesz így, közel a negyvenhez és pályafutása végéhez. Egy spanyol sajtóügynökség azonban most különös dologra hívta fel a figyelmet: Szaúd-Arábiában ugyanis a nem házasságban élő párok nem élhetnek együtt.

Cristiano Ronaldo és Georgina Rodriguez ilyenek!

Egy szaúdi ügyvéd az EFE spanyol sajtóügynökségnek elmondta: "Bár a királyság törvényei még mindig tiltják a házassági szerződés nélküli együttélést, a hatóságok az utóbbi időben elkezdtek szemet hunyni, és már senkit sem vonnak felelősségre, bár ezeket a törvényeket alkalmazzák, ha probléma vagy bűncselekmény történik" - mondta határozottan. Ronaldo párjának helyzete azonban így is speciális.

Fotó: Profimedia/RedDot

Georginának egy különleges tartózkodási engedélyre van szüksége Szaúd-Arábiában. Minden egyes látogatásakor vagy turista vízummal léphet be az országba, amely 90 napig érvényes, vagy kaphatna egy vízumot, amelyet Al-Nassr személyesen állít ki, és amely lehetővé tenné számára, hogy ott maradjon, ahol akar.

Gyanítjuk, Ronaldoék esetében ez utóbbi lesz a megoldás, és rövidesen a közös szaúdi otthonukból lövik majd a családi szelfiket.

Címlapfotó: Profimedia/RedDot

24 óra