Nem a sütőpor az: ettől a titkos összetevőtől lesz tökéletesen ropogós a csirkecomb bőre - Mindenki repetázni fog belőle!
Mind a 10 ujját megnyalja majd a család, ha beveted ezt a trükköt, és ezentúl így készíted a sült csirkecombot.
A családi ebédek nagy kedvence
A sült csirkecomb mindig népszerű fogás a családi érkezéseket tekintve, és ha megfelelően van elkészítve, akkor a bőre is igazán ínycsiklandó falat lehet. Azonban, ha már próbáltad, biztosan te is tapasztaltad, hogy a kívánt ropogós bőr elérése nem mindig egyszerű feladat. Hiába a fűszerek és a marinádák, ha a bőr nem éri el azt a kívánt textúrát, amitől igazán élvezhető lesz az étel. Valahol a főzés során elcsúszhat a dolog, és sokszor előfordulhat, hogy a bőr nem lesz olyan ropogós, mint szeretnénk. Van azonban egy titkos összetevő, amely segíthet ezen a problémán, és amit biztosan nem használnál elsőre, de ha egyszer kipróbálod, nem fogsz csalódni benne. Cikkünkben eláruljuk, mi az, ami igazán különlegessé teszi a csirkecombokat, és hogyan érheted el a kívánt, ínycsiklandóan ropogós bőrt. Ha szeretnéd elnyerni a családod tetszését, mindenképp próbáld ki ezt a trükköt!