Ha így csinálod a bundás kenyeret, soha többé nem fog szétázni az olajban: egy titkos hozzávaló kell csak hozzá

Mindenki arra vágyik, hogy tökéletes bundás kenyeret kapjon sütés után, és van is egy titkos trükk, amit ha bevetsz, akkor garantáltan mindig ropogós lesz ez az olajban sült finomság.

Így készítsd a bundás kenyeret, hogy tökéletes állagú legyen 

A bundás kenyér az egyik legnépszerűbb és legnosztalgikusabb reggeli, amit sokan gyerekkoruk óta imádnak. Ez nem is csoda, hiszen ki ne szeretné ezt az egyszerű, mégis ellenállhatatlanul finom ételt, ami kívül ropogós, belül puha, és minden falatja maga a tökély? Mégis, sokan küzdenek azzal a problémával, hogy a bundás kenyér túl olajos, szétázik, vagy éppen nem lesz elég ropogós. Hiába próbáljuk tökéletesíteni a receptet, valami mindig hiányzik, és a végeredmény nem olyan, mint amit a nagymamánk készített. A legtöbben azt gondolják, hogy a megfelelő kenyérválasztás vagy a sütési technika a kulcs, de van egy egyszerűbb és hatékonyabb trükk, amivel garantálhatod, hogy a bundás kenyered tökéletes állagú legyen. Egyetlen titkos hozzávaló, amit a legtöbben nem is gondolnának, pedig már évek óta ott lapul a konyhájukban: ha ezt beleteszed a tojásos keverékbe, többé nem kell aggódnod amiatt, hogy a bundás kenyér átázik, elveszíti a tartását vagy túl nehéz lesz. Vajon mi lehet ez az egyszerű, mégis zseniális összetevő? A következő oldalról megtudhatod!

VIDEO
Erre ügyelj, ha ülőmunkát végzel

 

Lapozz!

24 óra