Készen áll a halloweenre a golden retriever és a baba: milliók nevetnek, hogy ez mit jelent - Videó

Teljes gőzzel tombol a halloween-láz, a magyar iskolások is gőzerővel készülnek a bulikra, az amerikai városok előkertjeit pedig már ellepték a rémisztő csontvázak és szellemek. Egy méretes kutya és egy baba is felkészült már.

Két hét alatt közel 28 millióan látták a Kona nevű golden retriever és a Saoirse nevű baba közös videóját. Ez a felvétel lesz az idei halloween-szezon egyik nagy slágere, az már biztos. Pedig nagyon ártalmatlanul kezdődik: Saoirse apja müzlit eszik a konyhában, igencsak unott fejjel. Majd a kamera hirtelen az asztal alá pásztáz, ahol két szellem ül: Kona, a méretes szörny, akinek a fején egy fehér lepel van és csak a szemeinél van kivágva, és Saoirse, akinek csak az arca szabad. Utóbbi látszólag egy kicsit sem akar senkit megijeszteni, fülig ér a szája.

@goldenkonabear I thjnk my house is haunted #dogsoftiktok #doggo #doglover #dogs #dogtok #goldenretriever #baby #babytok #cutebaby #cutedog #babyfever #babiesoftiktok #ghost #halloween #spooky #spookyseason ♬ Spooky, quiet, scary atmosphere piano songs - Skittlegirl Sound

A kommentelők fürdőznek a videó alatt, 5 millió like-ot is hagytak rajta eddig. De ezzel nincs vége! Új videó érkezett!

Lapozz a folytatásért!
VIDEO
Ha ezt csinálja a mobilod, éppen most lopják az adataidat

24 óra