Meglátta a Halloween-dekort a golden retriever: ami ezután történt, milliókat szórakoztat - Videó

Egy másik videóban láthatjuk, ahogyan más előkertektől is kirázza a hideg, amelyekben most sokkal több a látnivaló. Az egyikben tucatnyi csontváz van, még kutyáké is. Nem csoda, hogy Kevin egyre rosszabbul van.

„Azt hiszem, a karácsonyi dekorációkat jobban szereti (...), kevésbé ijesztőek” - viccelődött Kevin gazdája, Lauren Stroud a Newsweeknek adott interjújában. De nem mindenki tud csak nevetni a történeten. A szintén a Newsweeknek nyilatkozó kutyaszakértő, Katie McCaul figyelmeztet: „Sok halloweeni dekoráció, például a tündérfények, apró díszek és mesterséges pókhálók fulladásveszélyt jelentenek a háziállatok számára”.

@kevinsgoldenyears These Halloween decorations are getting out of hand!!! #fyp #foryoupage #fypシ #goldenretriever #foryou #dog #cute ♬ original sound - Kevin The Golden

Sőt: „Legyen óvatos, ha kutyája vagy kölyökkutyája különösen kíváncsi, győződjön meg róla, hogy a dekorációk biztonságosan rögzítve és elérhetetlen helyen vannak, és győződjön meg róla, hogy nem hagyja őket egyedül ezekkel a veszélyekkel”. Emellett senki ne feledkezzen meg arról sem, hogy a kutyák sokféle csokoládét nem tolerálnak, mert azok teobromint tartalmazhatnak, ami mérgező számukra.

Címlapfotó: TikTok/kevinsgoldenyears

VIDEO
Szerelmi horoszkóp

24 óra