Egy macskával nőtt fel a border collie: a viselkedésével elvarázsolja a netet - Videó

A Rip nevű kutyus egy cicával együtt töltötte fiatal korát, ami hamarosan a viselkedésén is meglátszott. A cuki kutyus ennek köszönhetően most az internet ünnepelt sztárja lett.

A kutya Instagram-csatornájára feltöltött videón látható, ahogy a négylábú több játékot is hoz gazdájának, ahogyan egy macska tenné a zsákmányával. „Rip azt mondja, hogy félig macska” - írta a kliphez az amerikai nő. A border collie ugyanis a Dakota nevű cica mellett töltötte élete első, meghatározó hónapjait, a két háziállat hamar szoros köteléket alakított ki egymással, és meg is tanulták egymás viselkedését. Nem csod,a hogy a kutyusnak máris népes tábora van, a róla posztolt videók hatalmas sikernek örvendnek. 

A border collie-k tulajdonképpen munka- és terelőkutyák. Sok mozgásra van szükségük, és fontos a következetes nevelésük, hogy jól kijöjjenek a gazdájukkal. Vagy épp a velük egy hűztartásban élő más állatokkal. Akár macskákkal is. S mint ahogyan az most kiderült,, nem kizárt, hogy Rip nevelőtisztje a cica volt.

Címlapfotó: Instagram/rip_the_border_collie

VIDEO
Szerelmi horoszkóp

24 óra