Emlékszel az Igazából szerelem Natalie-jára? - Így néznek ki a film főszereplői ma, 20 évvel a film után

Több mint 20 éve már, hogy bemutatták az azóta klasszikussá vált filmet, a főszereplők nagyon sokat változtak azóta. Főleg a legkisebbek.

Ezerszer láttuk már és ezerszer fogjuk még. Az Igazából szerelem ugyanis az az alkotás, amelyiken bármikor újra képes meghatódni az ember és ennek is köszönhetően rendre ismétlik a tévécsatornák - főleg az ünnepek közeledtével. A film különlegessége, hogy a történet több szálon fut, látszólag egymástól függetlenül. A legemlékezetesebbek egyike David és Natalie története. Előbbi a miniszterelnök, utóbbi pedig a háztartási személyzet tagja. De csak addig, amíg a nagyhatalmú államfő (Hugh Grant) rá nem ébred, a lány hatással van az életére. 

Sam és Johanna

Vagy ott a másik, sokakat a leginkább megérintő történet. Az édesanyját elvesztő kisfiú, Sam odáig van Johannáért. A kisfiú még dobolni is megtanul, hogy meghódítsa a kislány szívét. De vajon sikerrel jár? Nos, ez valószínűleg a következő hetekben és hónapokban ismét kiderül a tévé előtt ülve, de most inkább azt mutatnánk meg, hogy megváltoztak a film főszereplői az elmúlt 20 évben.

Részletek a galériánkban!

Galéria: íme a film főszereplői ma - Ha felismered őket...
  • Igazából szerelem, film, szereplők,
  • Igazából szerelem, film, szereplők,
  • Igazából szerelem, film, szereplők,
  • Igazából szerelem, film, szereplők,

Címlapfotó: Profimedia/RedDot

VIDEO
Szerelmi horoszkóp

24 óra