Csak egy salátát vett a szupermarketben: sokkoló, mit talált benne - Fotók

A vásárlót annyira sokkolta ez az élmény, hogy azonnal visszavitte a salátát a szupermarketbe. Egyelőre a szakemberek se tudnak róla semmit.

Egy brit szupermarketben vett egy salátát az ismeretlen, de amikor otthon kibontotta, majdnem meg is állt a szíve. Ugyanezzel a lendülettel ment vele vissza az üzletbe, hogy mindenki a saját szemével lássa a felfedezését. A salátás zacskóban ugyanis egy báka lapult. Hogy hogyan került oda, az egyelőre rejtély. De nem csak az, az is, hogy milyen békáról van szó. A rejtélyes kétéltűt később az áruházlánc angliai Bracknellben található elosztóközpontjába vitték át, akik nemrég át is adták egy állatmentő szervezetnek.

„Fogalmam sincs, honnan jött, de boldog ott, ahol van” - mondta Graham Martin, a Berkshire Reptile Rescue munkatársa a BBC-nek.

„Egy kedves kis dobozban van, földdel és levelekkel, hogy el tudjon bújni, és egy kis vizes tálban. Adtam neki néhány bogarat enni, és élvezi az életet" - tette hozzá, majd hozzátette: nem akarják szabadon engedni, mivel egyelőre nem tudják, honnan származik. Az anyavállalat, a John Lewis Partnership szóvivője a műsorszolgáltatónak elmondta, hogy elnézést kértek az érintett vásárlótól.

Ez egy nagyon ritka eset volt. „Van egy szigorú válogatási és mosási folyamat, amelynek el kellett volna távolítania ezt a varangyot” - közölték.

Címlapfotó: Facebook/Berkshire Reptile Rescue

24 óra