20-szor feküdt kés alá a 27 éves nő, hogy így nézzen ki - Fotó

Ha az utcán találkoznál vele, nem hinnéd el, hogy fiatalabb korában nagyon sokáig a külseje miatt piszkálták. Még kevésbé gondolnád, hogy már több mint hússzor feküdt kés alá.

Nagy, barna mandulaszemek, tökéletesen formált orr, gyönyörű, csókolni való száj, csillogó fehér fogak és dús keblek: az ibaraki Airi Hirase-nak mindene megvan, amiről a nők álmodnak. De nem votl mindig így. Az elmúlt években a 27 éves lány mindent megtett azért, hogy ne úgy nézzen ki, ahogy. Évekig piszkálták széles orra és kiálló fogai miatt, és sokkal több bántást kapott, mint az átlag ember. 

Még az édesanyja is kritizálta a külsejét, és azzal vádolta, hogy úgy néz ki, mint az apja, aki elhagyta a családot, és egy halom adósságot hagyott hátra.

Airi mentális állapota olyan rossz volt, hogy még az is megfordult a fejében, hogy véget vet az életének. Költöztetőként kezdett dolgozni, de a munkája során is folyamatosan megalázták: zaklatták, lelökték egy létráról, és nyáron nem engedték, hogy vizet igyon. Gyakran hányt a kimerültségtől - mondja. egy kis lakásban élt, alig evett és spórolt. Az ázsiai nő végül 10 millió jent (körülbelül 25 millió forintnak megfelelő összeget) halmozott fel.

És 19 évesen megműttette magát - Mutatjuk a friss képeit!

Lapozz a folytatásért!

24 óra