"Öngyilkosságra készül" - Dávid szeptember 12-én 16:57-kor adott utoljára életjelet magáról, az egész ország keresi - Fotók

Egy 30 éves, életerős fiatal férfi képei terjednek futótűzként - és már nem csak a közösségi oldalakon. 

A főváros egyes kerületeiben már több helyen is felbukkantak azok az A4-es, kiragasztott nyomtatványok, amelyeken a több mint két hete eltűnt fiatal férfit. Zhang Dávid 175 cm magas, vékony testalkatú, és mindig fekete rhákban jár és fekete bakancsot visel. Tetoválása és piercingje nincs, fekete, rövid haja van és barna szeme.

A 11. kerület, Villányi úton található lakásából szeptember 12-én távozott, "telefont nem vitt magával. Dávid zaklatott állapotban volt,valószínűleg öngyilosságra készül" - írják az egyik ilyen kiplakátolt lapon.

Fotó: Police.hu

A fiút a rendőrség is körözi napok óta, de a barátai és családja is hazavárják. Arra kérnek mindenkit, ogy aki látta, felismeri, vagy tud a hollétéről, hívja a 112-es segélyhívót!

Ha segítség kell

Ha Ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja (mobilról is) a 116-123-as, ingyenes lelkielsősegély-számot, vagy keresse fel az ongyilkossagmegelozes.hu-t.

Címlapfotó: 123rf.com

24 óra