Olyan kivágott ruhában ment Letícia királynő a szakközépbe, hogy a tinédzser fiúk pirultak el - Fotók

Az európai uralkodóházak öltözködési szabályai szigorú, gyakran íratlan szabályokat követnek. A mély kivágások, túl rövid felsők és szoknyák általában a tiltólista első helyein szerepelnek.

Az 52 éves királynőt látszólag ez egy cseppet sem nyugtalanította, egy merészebb megjelenés mellett döntött. Letícia egy kék-fehér csíkos blúzt viselt, ami a kulcscsontjánál volt kivágásokkal díszítve. Egy fekete nadrággal és bőr szandállal viselte, a fülében pedig gyémánt fülbevalókat tett. A királynő nagy elkötelezettségről és érdeklődésről tett tanúbizonyságot a Doctor Jose Zapatero Dominguez szakképzés nyitórendezvényén. Igaz, talán neki is az eszébe jutott menetközben, lehet, hogy a fiatal tinédzserek közé talán nem ilyne felsőben kellett volna mennie.

Fotó: Profimedia/RedDot

Letícia mintha azon tűnődne, nem túl merész-e ez a felső. Az érett fiatal diákok pedig mintha kerülnék a tekintetükkel az izgalmas látványt.

Letícia számtalanszor bebizonyította, hogy képes feszegetni a divat határait. A királyi családok közt ő az egyik, aki gakran teremt trendet. és ügyesen kombinálja a modern megjelenést a konzervatív elemekkel.

Címlapfotó: Profimedia/RedDot

24 óra