Megkérdezte a nő a szállodaigazgatót, miért kerül 130 ezerbe a torta: a válaszát nem hiszed el - Fotók

„Persze, a költségek megoszlása így néz ki. A torta elkészítésének költsége: 280 font. A torta NEM elkészítésének költsége: 0 font” - írja Logins a válaszában.

Azóta több százezer kattintás és több ezer like gyűlt össze a videón. De miért döntött Logan egyáltalán emellett a meglehetősen barátságtalan válasz mellett? A 38 éves férfi a héten a Newsweeknek adott interjúban így indokolta meg a döntését: „Nem vagyunk a tortaüzlet, és ha valaki tortát kér, általában más, tortát kínáló cégekhez irányítjuk”. De ez a vendég ragaszkodott ahhoz, hogy a csapata intézzen neki egy kétrétegű tortát mindenféle extra kéréssel - mondta a szállodaigazgató.

Fotó: TikTok/richardlogins

„A vendégek, bármennyire is szeretjük őket, néha teljesen vakok tudnak lenni a józan ésszel szemben. És itt ez volt a helyzet, egy csipetnyi bunkósággal” - mondta Logins az amerikai magazinnak. Bár nem volt jó érzése a dologgal kapcsolatban, mégis nyersen zárta le: „De végül is emberekkel van dolgunk, és bármennyire is okosak a legtöbben, néhányan közülünk buták, mint a kő”.

Címlapfotó: TikTok/richardlogins

24 óra