Felháborodott a nő, mit csinál a férfi mellette a repülőn: videóra vette

Számára valószínűleg kínszenvedés volt Winnipegből Edmontonba tartó repülőút: két méretes férfi közé szorult. De az igazán felháborító az, amit az ablaknál ülő férfi tett.

Erin Rempel számára ez a harmincperces járat az örökkévalóságnak tűnt. Az ok: miközben neki alig volt hely két férfi közé szorítva, a tőle jobbra ülő fickó még ezt is megfejelte.
Teljesen gátlástalanul tárta szét a méretes lábait és kicsit se zavarta, hogy a nő gyakorlatilag mozdulni se tud. Rempel csapdába esett, és nagyon felháborodott. De meg nem lepődött. Mindenesetre csinált egy videót, aminek tízmilliós megtekintése lett, és záporoznak a kommentek.

„Nem szóltam semmit, mert nem gondoltam, hogy érdemes jelenetet rendezni egy ilyen rövid repülőúton”

- magyarázta a nő a Newsweeknek adott interjújában. 

@erinrempel

why would anyone EVER need that much room??? i tried to get him to move but he wouldnt

♬ female rage - bel6va

„Nem azért akartam felvenni a videót, hogy szánalmat keltsek, hanem hogy rávilágítsak egy nagyon gyakori helyzetre, különösen a nők esetében” - magyarázta. A reakciók vegyesek. A férfiak védik egymást, mondván, így kényelmes egy bizonyos adottságuk miatt. „Én is a lábam széttárása mellett vagyok, de nem a mások magánéletébe való behatolás mellett. 1,88 méter magas vagyok, 96 centiméteres lábakkal, és bár a repülőgépek ülései nem kínálnak sok helyet, soha nem volt gondom azzal, hogy magamnak tartsam magam” - tette hozzá Rempel.

Címlapfotó: TikTok/erinrempel

repülő